Παράδοση προϊόντων

Κάθε παραγγελία που καταχωρείτε στο silvetron.com συνοδεύεται από συσκευασία δώρου. Σε περίπτωση παραγγελίας πολλαπλών ειδών, όλα τα είδη συσκευάζονται στο ίδιο κουτί, το κάθε ένα όμως με την δική του συσκευασία δώρου.

Για κάθε αποστολή, το silvetron.com θα σας αποστείλει με ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό ιχνηλάτισής για την ζωντανή ενημέρωση της αποστολής σας.

Σε κάθε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με διαφορετική εταιρία από την συνεργαζόμενη, επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

Θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρχουν λόγω απομακρυσμένων περιοχών από αστικά κέντρα ή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων έκτακτων καταστάσεων.

Κατά την παραγγελία σας παρακαλούμε να είστε σίγουροι για τα στοιχεία σας και για την διεύθυνση αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε την παραγγελία σας όταν αυτή θα έχει προχωρήσει για παράδοση.

Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε. Ο καθένας μπορεί να παραλάβει στην διεύθυνση παράδοσης και να υπογράψει για εσάς. Για τον λόγο αυτό δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε παραγγελία χαθεί μέσα στον κτήριο που έχετε επιλέξει για παράδοση, π.χ. μία διεύθυνση γραφείου.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: με αποστολή στον χώρο σας ή με παραλαβή από το κατάστημά μας χωρίς επιπλέον έξοδα (Mιλτιάδου 7, Αθήνα GR10560).

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο silvetron.com αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ACS Courier).

Το κόστος αποστολής εξαρτάτε από τον τόπο παράδοσης της παραγγελίας και θα υπολογιστεί με ακρίβεια μετά την εγράφη και σύνδεση σας στο silvetron.com. Για διευκόλυνση σας στο επάνω μέρος του ιστότοπου υπάρχει το εργαλείο υπολογισμού του κόστους αποστολής. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τον τόπο αποστολής ώστε να υπολογιστεί το κόστος πριν κάνετε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής γίνετε βάση του παρακάτω πίνακα.

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ1-5

€7,50

ΚΥΠΡΟΣ6-8

€25

ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ4-6

€25

βάρος έως 0,5 kg

Στην περίπτωση που επιθυμείτε ή παραγγελία σας να αποσταλεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, το κόστος βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από χώρες εκτός Ε.Ε είναι πιθανό να υποστούν τελωνειακούς δασμούς ή άλλα έξοδα εισαγωγής, τα οποία βαρύνουν τον πελάτη. Το silvetron.com δεν μπορεί να γνωρίζει με ακρίβεια αν θα υπάρχει χρέωση κατά την εισαγωγή τους στην εκάστοτε χώρα και ποιο θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς η πολιτική των τελωνιακών δασμών διαφέρει από χώρα σε χώρα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα των όρων χρήσης.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο